Bal-tükör

Bal-tükör

Menekültcsapda-avagy a baloldal tettetett(?) idiotizmusa

2015. június 25. - Black_Knight

Amikor pár hete kikerültek az első menekültellenesnek titulált plakátok a nemzeti konzultáció nyomán, akkor pár barátommal kicsit átrágtuk az egész helyzetet. Ahogyan azt várni lehetett az úgynevezett demokratikus baloldal azonnal ráugrott a témára. Valami igazuk biztos volt abban, hogy idegenellenes, a bevándorlók/menekültek számára sértőek lehetnek a plakátok, az viszont nem tűnt fel nekik, hogy magyarul van írva, feltehetően tehát magyaroknak szánták, így ez nem menekültkérdés, hanem belpolitikai kampány. Ezek után, szembemenve a legtöbb magyar választó véleményével, kiálltak az összes menekült befogadása mellett, amivel szépen tökön lábon lőtték magukat, dobva a Fidesznek pár százalék plusz támogatottságot, maguktól meg legalább ugyanannyi választót ellökve. Arról már nem is beszélve, hogy a menekültek valószínűleg nem fognak egyhamar elfogyni, így ez a probléma ki fog tartani legalább a következő választásokig, szállítva a Fidesz újabb győzelmét.

Mintha erre elkezdtek volna ráeszmélni az utóbbi napokban a baloldalon is, és elgondolkozni azon, hogy mit lehetett volna másképp csinálni. Azt azonban nem tudom elhinni, hogy ennyire dilettánsok lennének. Inkább olyan érzésem van, hogy a kötelező morgás mellett mindenki lelkesen asszisztál az újabb Fidesz győzelemhez. "Védelmükre" kelve, nekem is kényelmes lenne 10%-os támogatottság mellett a parlamentből pofázni, mindenféle felelősség nélkül, ahogy azt ellenzékből lehet, sőt, Magyarországon kötelező megcsinálni.

Végül is, kicsit sem álszent, hogy az az oldal tartja súlyosabb problémának a kivándorlást a bevándorlóknál, amelyik ikonikus vezér alakja pár éve még a következőket monda: "El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!"

A bejegyzés trackback címe:

https://baltukor.blog.hu/api/trackback/id/tr107572858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

E.Katolnai 2015.06.26. 05:02:04

A menekültek befogadásáért kardoskodó idióták bebiztosítják, h a következő választásokon a bal-lib oldal ismét csúnya vereséget szenvedjen. az elszegényedett magyar társadalomnak nincs szüksége tanulatlan/műveletlen afrikai tömegekre és mivel már visel két koloncot nyakában, újat nem akar.
Az afrikai tömegek menjenek a gazdag Párizsba, ahol szeretik, tisztelik fényes-ragyogó kultúrájukat, Németországba, ahol szükség van hozzáértő tudásukra és ahol kamatoztatni tudják alkotóképességüket.
van egy csomó ország, ahol szívesen látják őket: csóri kis hazánkat kerüljék el!
süti beállítások módosítása